Zeytinburnu Özel Eğitim Anaokulu
MERKEZEFENDİ MAH. MEVLEVİHANE CAD. NO 24 İÇ KAPI NO 1 ZEYTİNBURNU / İSTANBUL

VİZYON

Zeytinburnu Özel Eğitim Merkezi, eğitimde ülke çapında tanınan, kabul gören ve tercih edilen bir statüye kavuşabilmeyi,eğitim faaliyetlerinin yerine getirilmesi için uyulacak olan değerlerde ve kullanılacak yöntemlerde doğru, hızlı, güncel ve etkin bilgi akışını kullanarak öncü ve yenilikçi olmayı hedefler.

MİSYON

Amacımız uzman bir kadro ile otistik çocuklara, velilerimize ve çevremize, bilimsel gelişmeleri takip ederek, zamanında, doğru, güvenilir, ahlaki değerlere uygun, insan haklarınsa saygılı, yeniliklere açık, yasal sınırları içerisinde en modern bilgi ve iletişim yöntemleri ile güler yüzlü bir eğitim hizmeti sunarak, otistik bireylerin ve ailelerinin topluma uyumlarını sağlamaktadır.

Öğretim Şekli :Örgün

Örgün

Ders Başlama ve Bitiş

Ders başlama ve bitiş saatler 09:30 ile 14:20 arasında olup öğrencilerimiz ücretsiz servis hizmetiyle evlerinden okula ve okulumuzdan evlerine taşınmaktadır.

Kalorifer sistemi ile tüm sınıf ve koridorlarımız ısınmaktadır.

ücretsiz servis hizmeti